wisteria ranst workshop
 
 
Wisteria biedt bloemstukken aan voor elke gelegenheid Ranst Gazet van Antwerpen.
Ook opvallend is een workshop volgen nu blijkbaar ook een activiteit wordt die meisjes organiseren op een vrijgezellendag. Per jaar organiseert Elke ook twee open deursessies. In de lente is dat rond de periode van de communies. Tot nu toe hebben we daar ook de tuin voor kunnen gebruiken maar dat is altijd spannend want als het dan regent hebben we een probleem. In de winter is de aanloopperiode naar kerstmis het moment om ons huis open te zetten. Er staan dan vier versierde kerstbomen in de verschillende kamers en het hele huis is versierd met bloemendecoraties. Mensen kunnen dan idee├źn opdoen want we hebben dan ook veel decoratie. Het gebeurt ook dat mensen me vragen om bij hen een kerstboom te komen installeren en versieren. Wisteria in de Gasthuistraat 24 in Ranst opendeurt op vrijdag 30 november.
feest.
Workshops.
Wisteria organiseert maandelijks uitgezonderd juli en augustus workshops. Iedereen is welkom, zowel gevorderde als beginners. Alles is aanwezig dus u moet niets van materiaal meebrengen. Voorzie eventueel wel een warme trui en een schort om uw kledij te beschermen. Ik ontvang u graag in het atelier in de Gasthuisstraat 24 te Ranst. De avondlessen beginnen om 20u en een workshop duurt ongeveer 2 uur.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Wisteria, Ranst Tel: 0473653. Bloemen planten Kleinh. goudengids.be.
Stad, postcode, straat, buurt. Bloemen planten Kleinh. Een recensie schrijven? Gasthuisstraat 24, 2520 Ranst. 0473 65 35 52. Bloemen planten Kleinh. Andere interessante bedrijven in de buurt. Manebruggestraat 259, 2100 Deurne Antwerpen. Kesselsesteenweg 130, 2500 Lier. Eggestraat 5, 2640 Mortsel.
Wisteria bloemenwinkel in Ranst.
Home Bloemenwinkels Antwerpen Ranst Wisteria. Wisteria is geen winkel met openingsuren maar een atelier waar ik werk op bestelling. U kan uw bestelling ten alle tijden doorgeven per mail of telefonisch. Ik haal dan verse bloemen zodat u lang van uw bloemcreatie kan genieten.
Over Wisteria.
Wisteria is geen winkel met openingsuren maar een atelier waar ik werk op bestelling. U kan uw bestelling ten alle tijden doorgeven per mail of telefonisch. Ik haal dan verse bloemen zodat u lang van uw bloemcreatie kan genieten. Wisteria organiseert maandelijks workshops.
bloemen op bestelling online bloemen bestellen wisteria ranst workshop.
Ik ontvang u graag in het atelier in de Gasthuisstraat 24 te Ranst. De avondlessen beginnen om 20u en een workshop duurt ongeveer 2 uur. bloemen op bestelling online bloemen bestellen wisteria ranst workshop. wisteria ranst workshop. Wisteria bloemenwinkel in Ranst.
contact.
Wilt u een bestelling doen, inschrijven voor de workshops, uw huwelijk komen bespreken of heeft u een andere vraag? Aarzel dan niet om mij te contacteren! U kan u ook altijd inschrijven voor onze nieuwsbrief, zo blijft u altijd op de hoogte als er nieuwe workshops of opendeurdagen zijn.

Contacteer ons

Meer resultaten voor wisteria ranst workshop